Salmer og Åndelige Viser (2011)

«Salmer og åndelige viser» er en perle av et album som er et av årets «must» innen norsk musikk. Så man kan like gjerne kjøpe den med engang for å få den i en limited digipack edition. Vi spår at dette blir Årets Salmeplate 2011! – Primamusic

Endelig fikk jeg mulighet å lage en salmeplate og det var vel egentlig på høy tid.

Jeg har alltid hatt sterke røtter i denne musikksjangeren og det er en glede for meg å endelig gjøre disse sangene til mine og platen markerer mitt 30 års jubileum, 30 år siden min første utgivelse.
Musikken er i roots/folk sjangeren

Jeg har også denne gangen vært i Dreamlab studio, hos Inge Engelsvold og Gulleiv Wee.

Jeg har et personlig forhold til hvert spor på platen og har dyp respekt for både opphavspersonene og det forholdet du som lytter har til hver sang

Det å gjøre noe nytt og å forandre på arrangementer blir alltid et vågestykke i så måte. Denne gangen valgte jeg å gi mere av meg selv og å tørre mer, det er slik at når man jobber i et musikkstudio så har man mulighet til å pynte på det ene og det andre rent lydmessig.

Denne gangen valgte jeg å bare la det stå til og være meg selv uten å blankpolere alt. Blant annet så ble «pitching» et fy ord under mixing av platen.

For de uinnvidde så betyr det rett og slett at det er mer av meg slik jeg er, på platen. Håpet er at du som lytter vil få en bedre og mer personlig opplevelse når du setter på platen hjemme.

Hilsen
Synnøve


Bestill album

Albumet kan kjøpes på iTunes, eller ved å sende meg en e-post på saanensen1@me.com« Tilbake til oversikten