Synnøve Aanensen er tildelt årets Karmøyfiskar

12. juli 2013

Publisert:31.05.2013 Synnøve Aanensen kunne i 2011 feire 30 års jubileum som artist. Det er imponerende i en alder av 43 år. Hun driver utrettelig på med musikk, har konserter og opptredener i Norge og utlandet. Hun stiller opp på store og små arrangementer, alt fra begravelser til store festivaler. Hun tar en konsert om gangen […]

Publisert:31.05.2013

Synnøve Aanensen kunne i 2011 feire 30 års jubileum som artist. Det er imponerende i en alder av 43 år. Hun driver utrettelig på med musikk, har konserter og opptredener i Norge og utlandet.

Hun stiller opp på store og små arrangementer, alt fra begravelser til store festivaler. Hun tar en konsert om gangen og hver opptreden er like viktig.

Musikken har ført til at hun i dag kan se tilbake på flere lange turneer i USA, der hun har fløyet på kryss og tvers av Alaska, hatt flere konserter i Seattle og på Hawaii. Kenya, Romania og Jugoslavia er også noen av de landene hun har besøkt med musikken sin.

Hun har siden 2011 samarbeidet med Kanal 10 i Norge og Sverige der hun deltar i programmer, festivaler og er nå på trappene med et eget musikk program. Det svenske folket har tatt Synnøves musikk til sitt bryst.

 

Synnøve startet med å ha julekonserter hjemme i Åkra Kirke i 2005 og har hatt et trofast publikum som har fylt opp kirken hver Jul siden. Julen 2012 ble konserten direktesendt i Norge og Sverige gjennom Kanal 10.

Synnøve har også opptrådt på TV2, God morgen Norge, sammen med Sondre Bratland og flere ganger på NRK Rogaland i forbindelse med sine CD utgivelser.

Synnøve har en travel turneliste i Norge og Sverige for sommeren 2013.

 

« Tilbake til bloggen