Sommer

11. juni 2018

Det har vært en fantastisk start på sommeren med det fine været og høye temperaturer.  Har hatt mange flotte dager på terrassen med grilling og familiekos, Nå er det snart sommerferie og det blir som vanlig oppdrag på ulike stevner og festivaler.  Det er en stor glede å få lov til å reise rundt å […]

Det har vært en fantastisk start på sommeren med det fine været og høye temperaturer.  Har hatt mange flotte dager på terrassen med grilling og familiekos, Nå er det snart sommerferie og det blir som vanlig oppdrag på ulike stevner og festivaler.  Det er en stor glede å få lov til å reise rundt å ha konserter å treffe så mange hyggelige mennesker.

Noe som rører mitt hjerte dypt er når jeg er ute å ha konserter å treffes på mange av dere som er glad i musikken min. Jeg får virkelig inspirasjon til å fortsette når jeg hører hvor mye musikken betyr for mange av dere! Takknemlig for å få være til inspirasjon og velsignelse for mennesker !

Det har vært mange fine musikkopplevelser allerede dette året!   De siste ukenes oppdrag er duett med min gode venninne Maren Reme på Sommergospel 2 juni og i helgen hadde jeg  konsert i Kvinesdal, på festivalen «Heilt på jordet» .  Nå går det mot endel oppdrag i sommer, gleder meg til det !!

 

 

Håper jeg treffer mange av dere  iløpet av sommeren på mine oppdrag 🙂

KONSERTER:

Sverige: Löttorp – Ø!land  9 – 10 juli.

Saronsdal sommerstevne : 22 juli kl.16.00 – Dinakonsert

Justøy Bibelcamping ; 27 juli – konsert 

Laksefestivalen i Flekkefjord: 28 juli

Sverige: The Love Festival i Västervik – 11-12 august

 

 

« Tilbake til bloggen