Oss mennesker imellom

1. mai 2012

Det er flott å møte gamle bekjente og kjenne at man er på bølgelengde selv om det er lenge siden sist vi møttes. Kjenne at vennskap blomstrer og at man har et bånd som knytter oss sammen, det er noe med vennskap, noe som det ikke er så lett å uttrykke, noe man ikke kan sette fingen på.

Det gir oss noe og det gleder oss langt inne i hjerte et sted, vennskap gir mening med tilværelsen.

Jeg er ofte på reisefot og jeg treffer ofte mennesker som jeg har noe til felles med, noe som bringer oss sammen på et nærmest magisk vis.

Ofte har vi felles tro eller felles musikk smak, ofte er det begge deler.

Det er noen år siden jeg begynte å reise rundt med musikken men det er lett å huske spenningen, stemningen og menneskene. Det var på Sørlandet nærmere bestemt i traktene rundt Eiken og Åseral, det var vekkelsesluft i bygdene og en nærmest magisk atmosfære på møtene og på konsertene.

Denne helgen var jeg tilbake igjen i de samme traktene og fikk se stedene og treffe menneskene igjen, dette var en fantastisk opplevelse. Jeg fikk oppleve medmenneskelighet, vennskap og en magisk atmosfære på møter og konserter, det var akkurat som å starte opp der jeg slapp for flere år siden.

Disse bygdene og disse menneskene har en helt spesiell plass i mitt hjerte, friheten, medmenneskeligheten og varmen de omgir seg med er overveldende.

Takk for en flott helg.

« Tilbake til bloggen