Hei igjen :)

9. april 2019

Heisann,  ikke så flink til å skrive her på bloggen visst,  det blir ca sånn to ganger i året , beklager det! Satser på at jeg kan forbedre meg her, he he! Men veldig hyggelig at det stadig kommer nye forespørsel om konserter, festivaler og sangkvelder, det setter jeg stor pris på og gleder meg […]

Heisann,  ikke så flink til å skrive her på bloggen visst,  det blir ca sånn to ganger i året , beklager det! Satser på at jeg kan forbedre meg her, he he!

Men veldig hyggelig at det stadig kommer nye forespørsel om konserter, festivaler og sangkvelder, det setter jeg stor pris på og gleder meg stort over å være på veien å treffe så mange fine folk !!

Det blir endel reising fremover , både inn og utland! Har gleden av å samarbeide med ulike artister / musikere, alltid en berikelse.

Håper å få spilt inn litt ny musikk også, så får vi se når det blir! Jobber litt med egne låter men har også mange coverlåter som jeg kunne tenke meg å spille inn en dag!  Holder dere oppdatert !

Har også æren av å synge i endel  begravelser , det er en stor del av virksomheten min og har vært det i mange år! Føler meg priveligert som får synge i så mange ulike settinger!

Jeg oppdaterer kalenderen her på nettsiden fortløpende og det er flere datoer som er under planlegging.   (Begravelser blir ikke publisert )

Ønsker du /dere besøk så ta kontakt på mobil : 99026978 eller mail: saanensen1@me.com, eller på min artistside på facebook.

 

 

Ønsker dere en fin påskehøytid, håper å treffe mange av dere på «veien» iløpet av 2019!

 

Synnøve

 

 

« Tilbake til bloggen