Det er ikke hva du føler, men hvem du kjenner

8. oktober 2012

Har hatt det veldig hektisk med mye reising og mange oppdrag den siste tiden. Men det er en stor glede å reise rundt å ha konserter og spille sammen med dyktige musikere. Treffer mange fantastiske folk på min vei, både i inn- og utland. Det gir en utrolig stor glede å få stå på scenen å kjenne Guds nærvær tilstedet og at folk blir berørt av sangene. Men det er ikke alltid konsertopplevelsen føles like bra. Har lyst å dele en liten erfaring med dere her.

Jeg hadde for litt siden en konsert der jeg følte det var veldig tungt å synge.  Lyden var ikke helt slik den skulle og for meg personlig var det ikke noen god opplevelse. Men etter noen dager får jeg en mail fra en person som hadde vært på konserten. Hun fortalte at hun hadde vært gjennom en veldig tøff tid med problemer og sykdom i familien over lang tid. Hun opplevde at tekstene og det som ble sagt mellom sangene traff henne midt i hjertet og rørte ved henne og at det ble hull på en «verkebyll». Hun strevde med å holde tårene tilbake hele den kvelden, hadde bare lyst til å strigråte fortalte hun meg. Denne konserten fikk stor betydning for henne, Gud så hennes smerte og hun fikk en berøring denne kvelden. Dette ble en tankevekker for meg. Det er ikke hva du føler, men hvem du kjenner!

 

« Tilbake til bloggen