År 2014

1. februar 2014

Sitter her å hører på vinden utenfor og nyter freden og varmen inne i stua vår mens tankene surrer. Lurer på hva år 2014 vil bringe. Januar bruker jeg ta det litt rolig, å ha tid med familien etter en hektisk desember rmåned med mange konserter og mye reising. Det er fantastisk kjekt å ha […]

Sitter her å hører på vinden utenfor og nyter freden og varmen inne i stua vår mens tankene surrer. Lurer på hva år 2014 vil bringe.

Januar bruker jeg ta det litt rolig, å ha tid med familien etter en hektisk desember rmåned med mange konserter og mye reising. Det er fantastisk kjekt å ha julekonserter og gleder meg allerede til neste desember, men også nydelig å være hjemme å nyte livet med familien. Er så heldig å ha en fantastisk mann som alltid støtter meg, og så har vi 4 flotte gutter som vi er veldig stolte av.

Det er mye som skal skje i 2014,  håper det blir mange konserter i år også. Har begynt å fylle i kalenderen og flere kommer på plass etterhvert. Håper også å komme igang med ny cd produksjon iløpet av dette året  , så det er nok å bruke energien på.  Ja det blir spennende å se hva som skjer. Elsker å holde på med musikk og det finnes så utrolig mye bra musikk å hente inspirasjon fra.  Så jeg satser på at jeg kommer igang med å jobbe i studio å lage ny musikk i år, det hadde vært utrolig kjekt!!

Jeg skal prøve å oppdatere dere på bloggen hva som skjer iløpet av året. Jeg har ikke vært aktiv her som dere sikkert har sett, men det har jeg tenkt å endre på.  I`ll do my best 🙂

NB  om du ønsker konsert i ditt distrikt så ta kontakt 🙂

Fortsatt fin helg folkens, kanskje vi treffes plutselig ….

 

God bless you /Synnøve

 

« Tilbake til bloggen